Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken bij de huisarts

U kunt de praktijk bereiken voor een afspraak bij de huisarts tussen 08.00-12.00 en 14.00-17.00. Op die tijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Het is ons streven om iedereen zo mogelijk dezelfde dag een afspraak te geven. Het kan echter wel zijn als u later op de dag belt, dat u dezelfde dag niet meer terecht kunt.

Wilt u dezelfde dag nog een afspraak bel dan zo vroeg mogelijk.

Tel. 071-5283440

Via het praktijknummer krijgt u een van de assistentes aan de lijn. Bij haar kunt u terecht voor het maken van een afspraak of voor korte vragen en adviezen. De lijn wordt veel gebruikt en kan dus in gesprek zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort te houden. Wilt u in geen geval voor deze zaken uitwijken naar het spoednummer!

Ook kunt u naar het praktijk nummer bellen:

  • voor het maken van afspraken
  • voor het aanvragen van huisbezoeken
  • voor herhalingsrecepten
  • voor korte vragen
  • voor het vragen van uitslagen

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt