Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

huisartsopleiding

Vanaf 1 maart 2018 t/m 28 februari 2019 zal Mw. L. Oppel bij ons werken tijdens het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts. Dit is een specialisatie van 3 jaar, die na het artsexamen moet worden voltooid om te mogen werken als zelfstandig huisarts. In tegenstelling tot een co-assistent, is een huisarts-in-opleiding al wel arts en bevoegd recepten voor te schrijven en zelfstandig werk te verrichten.

Omdat een huisarts in opleiding ook werkervaring moet opdoen, worden zelfstandige spreekuren na verloop van tijd ingepland. Natuurlijk worden alle patienten nauwgezet doorgesproken na afloop van het spreekuur. Zo blijft uw eigen huisarts direct ook op de hoogte van uw welbevinden. Mocht u toch echt liever de eigen huisarts zien, kunt u dat aangeven bij het maken van de afspraak aan de assistente.

Hoewel het opleiden dus ook van u en van ons wat extra inspanning vraagt, is het tevens een waardevolle investering in een jonge generatie dokters. Bovendien is een opleidingspraktijk gebonden aan extra kwaliteits-eisen en wordt aan nascholing veel aandacht besteed. Zo kunt u dus ook verzekerd zijn van de laatste inzichten van standaarden van zorg door het opleiderschap. We hopen dat u uiteindelijk met net zoveel plezier als wij zult meewerken aan het opleiden van deze jonge dokters.